Show simple item record

AdvisorAntonio, Prof. Dr. Fábio Alessandro Affonso
AuthorSilva, Aylton Alves da
AuthorScarpelli, Fernanda Leite
AuthorAdamavicius, Patricia
AuthorLisboa, Rafael Martins
AuthorKawakami, Renan Seiko
Date Accessioned2023-01-31T00:18:13Z
Date Available2023-01-31T00:18:13Z
Date Issued2016
URIhttps://repositoriodigital.esags.edu.br/handle/123456789/146
AbstractO trabalho de conclusão de curso busca mostrar como as áreas de uma organização, como Operações, estratégia, recursos humanos, marketing e finanças são decisivas em conjunto para o sucesso de uma empresa.pt_BR
Languagept_BRpt_BR
LicenseAttribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Brazil*
License URIhttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/br/*
Subjectnegóciospt_BR
Subjectalimentação saudavelpt_BR
Subjectgestãopt_BR
TitleCHEF DE LA SANTÉpt_BR
TypeTrabalho de Conclusão de Cursopt_BR


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Brazil
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Brazil